Nieuws

Aanbod biologisch witlof

Gedurende het hele jaar is er bij ons aanbod van biologisch geteeld witlof. Veel witlof van ons wordt gedaan in biologische groentenpakketten van de diverssen biologische tuinbouwbedrijven in de omgeving. Het is voor ons fijn dat het zo voor veel mensen in de omgeving beschikbaar is!  Vooral in de periode dat er minder groenten van het land komen is het witlof een welkome aanvulling van deze pakketten. Vraag ernaar bij u biologische groenteleverancier en wie weet komt het dan binnenkort ook bij u in het pakket.

 

 

Teelt Biologisch witlof 

 

Sinds midden 2018 houden we ons bezig met de biologisch teelt van witlof.

De voorraad aan witlofpennen zit weer in de koelcellen, zodat we weer het hele jaar verder kunnen met het trekken van het biologisch witlof. We hebben contacten gelegd met biologische handelsbedrijven die de schakel vormen tussen ons bedrijf en de consument. We willen dat netwerk graag uitbreiden.

We willen het biologische witlof graag verpakken in diversen verpakkingen, conform de klant wens. Hier ligt voor ons de uitdaging om in die behoefte te voorzien.

Handelsbedrijven die interesse hebben om met ons witlof aan de slag te gaan nodigen we uit om contact met ons op te nemen.

We komen ook graag in contact met regionale verkooppunten die ons witlof in hun assortiment willen toevoegen, zodat ook de regionale consument bereikt kan worden

 

        .           

 

 

 

 

Contact   info@zonnenbergwitlof.nl      |     +31 (0)486 45 14 07